Kalpli Yuvarlak Lif Modeli

28.04.2022
2.417
Kalpli Yuvarlak Lif Modeli

Kalpli Yuvarlak Lif Modeli

Lif modelleri anneannelerimizden miras bir örgü türü olsa da , bugünümüzde sık sarfedilen sosyal medya ve basitçe paylaşılan modeller yardımıyla oldukça ilerlemiş ve modeller çoğalmıştır.

Kalpli yuvarlak lif modelimiz hem güzel hem kullanımı basit olmasıyla göz doldurmaktadır. Kalp motiflerini iki ayrı renkte derledik ve kıyı kısımlarını beyaz ipimizle tamamladık. İsterseniz yalnızca iki renkle hazırlayabileceğiniz gibi her bir parçayı değişik renkte hazırlayarak hem kalan ipleri değerlendirebilir, hem de daha rengarenk bir lif hazırlayabilirsiniz.

Bu güzel ve yeni modeli çeyizler amacıyla hazırlayabilirsiniz . Siparişler alarak satış yapabilirsiniz. Hediyelik olarak ve grup durumunda de hazırlayabilir , güzel neticeler elde edebilirsiniz. Hem de sitemizden bunun gibi çoğu modele ulaşabilirsiniz.

Hem de kanalımıza abone olarak yayınlanan videolardan haberdar olabilirsiniz. Videolarımızın devamı amacıyla lütfen beğenip, paylaşarak destek olmayı unutmayın. Her vakit bulunduğu gibi; sizi videonun yorumlar evresinde her türlü soru görüş tavsiye ve arzularınız amacıyla bekliyor olacağız… Yorumlarınız bizim amacıyla çok kıymetli bu yüzden bulunduğunca acele cevap vermeye çalışıyoruz. Bütün örgü sevenlere şuandan basit gelmesini diliyoruz.

Bundan ileri çalışmalarımızda görüşmek üzere… Hoşçakalın…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.