Yılbaşı Ağacı Nasıl Yapılır

20.12.2022
570
Yılbaşı Ağacı Nasıl Yapılır

Yılbaşı Ağacı Nasıl Yapılır

Yeni sene yaklaşırken çok güzel bir projenin yapılışını hazırladık. Evde çocuklarımızla beraber ya da kendimiz keyifle yapabiliriz. 3 değişik projeden bahsedeceğiz. Hepsinde de asli malzeme olarak kağıt kullanıyoruz. Seçtiğiniz renklerde kağıttan ağaç yapımı modellerini çalışabilirsiniz. Kırmızı, yeşil ve beyaz renkleri çoğunluk olarak kullanıyoruz. Üzerine kar yağmış çam ağaçları yapıyoruz. Çam ağaçlarını süsleyerek senebaşı ağacına çeviriyoruz.

Çok severek çocuklarımızla beraber keyif alarak yapacağımız çalışmalara geçmeden evvelce daha evvelce yaptığımız değişik ağaç etkinliklerine göz atalım. En kolayından ağaçlar yapmıştık. Bu iki projede de ip kullanmıştık. Biri penye ipten çam ağacı yapımı bir öteki ise ipten çam ağacı nasıl yapılır projesi. Her ikisini de elinizde olan renklerle deneyebilirsiniz. Örgü çam ağacı yapımı ise duvarlarınızı süsleyecek modellerden. Eğer kumaşlar üstüne ağaç desenlerini işlemek dilerseniz, kasnak pano modelleri gerçekleştirme dilerseniz etamin çam ağacı şablonlarına göz atabilirsiniz. Her biri çok güzel kendin yap projelerinden. Daha çok anlatımlı dekorasyon fikirleri, hobi dünyası projeleri var. Önceki içeriklerimizden hepsine ulaşabilirsiniz. Şimdi kağıttan senebaşı ağacı nasıl yapılır öğrenme zamanı.

İlk olarak kağıttan senebaşı ağacı nasıl yapılır izah eden videolarımızı izlemeden evvelce tamamlayacağımız ağaçların nasıl görüneceğine göz atalım. Böylece izleyeceğimiz videolarda nasıl ağaçlar yapacağımızı görmüş oluruz.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.