Pampas Güneşi Nasıl Yapılır

03.08.2022
697
Pampas Güneşi Nasıl Yapılır

Pampas Güneşi Nasıl Yapılır

Pampaslarla, buğday başaklarıyla, kuru otlarla yapılacak en güzel kendin yap projelerinden bir adet hazırladık. Evinizin her alanında kullanabilirsiniz. Mutfakta, yatak odalarında, salonlarda kullanabilirsiniz. Özel günlerinizde, düğünlerinizde gelin çiçeği modelleri olarak kullanabilir daha ardından ise duvarlarınızı süslemek amacıyla kullanabilirsiniz. Çok özel bir anı olacaktır. Buğday başaklarından, pampaslardan güneşler hazırlayabilirsiniz. Birazdan ismim ismim nasıl yapıldığını öğreneceğiz. Güneşin yapılışına geçmeden evvelce hazırladığımız duvar süslerine değinelim.

Daha evvelce çoğu çeşitte malzemelerden duvar süsleri hazırladık. Makrome modellerinden makrome duvar süsleri hazırladık. Örgülerden mandala duvar süsü modelleri hazırladık. Kanaviçe etamin modellerinden, dantel modellerinden duvar süsleri hazırladık. Bugün kuru otlar, kuru çiçekler kullanıyoruz. Örneğin deniz kabuğu makrome duvar süsü yapılışı en güzel örneklerden bir adetsi. Tığ işi duvar süsü yapımı ise bebek battaniyesi yapımında kullandığımız motiflerden oluşuyor. Buğday başaklarını yalnızca duvarlarda değil vazo içersinde masa dekorasyonunda da kullanabiliriz. Buğday başağı süslemeleri yaparak masalarınızda kullanabilirsiniz. Buzdolabı süsü olarak yapıp kullanabiliriz.

Bir oran tahta parçası, bir oran pampas ya da buğday başağından meydana gelen natural duvar süsü yapımı hazırladık. Boho duvar süsü yapımını çok basit yapıp kullanmayı çok seveceksiniz. Birkaç malzemeden meydana gelen yeni model duvar süsünü evlenen bir arkadaşınıza, ev ziyaretine gittiğiniz bir arkadaşınıza armağan olarak da götürebilirsiniz.

Şimdi ismim ismim pampas güneşi nasıl yapılır öğrenelim.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.