Dantel Havlu Örneği Yuvarlak Motif

31.05.2022
1.250
Dantel Havlu Örneği Yuvarlak Motif

Dantel Havlu Örneği Yuvarlak Motif

Dantel örneklerinden yeni bir model tanımı daha. Daha evvelce aynı modelin uç bölümünü örmüştük. Dantel havlu örneği olarak. İkisini bir grup olarak örebilir havluları süslemede, dantel pike modellerinde kullanabiliriz. Çok zarif bir grup olur. Kanaviçe etamin modellerinden eklemeler de yapılabilir dantel modelimizi daha güzel, gösterişli duruma çevirebiliriz. Modeli uyarlama yaparak yuvarlak motifleri örüp sonra kıyıında havlu kıyıı modelinde paylaştığımız kıyı oyası örneğini örerek dantel runner örneği olarak da örebiliriz. Göbekli havlu kıyıı modelleri olarak örebiliriz. Yuvarlak motifi göbek alanı olarak yapılabiliriz. Uç alanına da grupı olarak paylaştığımız modeli ekleyebiliriz. Pikelerde de aynı şekilde tasarımlar oluşturabiliriz. Dantel havlu örneği yuvarlak motif yapılışı amacıyla anlatıma geçelim.

Dantel havlu kıyıı oyarak yarım motif yapılışını incelemiştik. Şimdi tam motif olarak örüyoruz. Tam motifleri yan yana sıra sıra dizip ekleyerek havlu kıyıını yapılabiliriz. Kenarındaki fıstıklı kısımlar inci gibi duruyor. O kısımlara taş eklemesi yapılabiliriz. Yada ufak incilerden eklemeler yapılabiliriz. Çok yakışacaktır.

İplik olarak % 100 pamuklu iplik, 1,4 mm ya da 2 mm tığlar kullanarak motifi örebiliriz. Simli iplerle de motifi örebilirsiniz.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.