Alize Üçgen Şal Yapılışı

16.02.2022
2.137
Alize Üçgen Şal Yapılışı

Alize Üçgen Şal Yapılışı

Örgü şal modellerinden çok zarif bir örnek olarak anlatımıyla devam ediyoruz. Örgü çiçek modelleri şiş örgü gibi gözüküyor değil mi. Ama tığ işi örgülerle yapılıyor. Alize üçgen şal yapılışında çiçek motifleri kullanıyoruz. Ekleme şekillerini değiştirerek istersek etol şal modellerinde istersek üçgen şal modellerinde istersek de örgü yelek modellerinde kullanabiliriz. Bence örgüyü faklı iplerle örerek bebek örgü modellerinde de kullanabiliriz. Örneğin kız çocukları amacıyla çok güzel bebek yelekleri olur. Üst alanına güzel bir örgü roba modelleri, alt alanı ise çiçeklerle tamamladığımız bir yelek. Veya yetişkinler amacıyla yelekler örebiliriz. Örgü etek modelleri de mükemmel olur. Örnekleri bu şekilde çoğaltabiliriz. Unutmadan söyleyeyim evde kalan iplerle örgü bebek battaniyesi, renkli örgü paspas modelleri de örebiliriz. Alize üçgen şal yapılışında kullandığımız motifi çoğu şekilde kullanabiliriz.

Üçgen şal modelleri çeyizler amacıyla en çok kullandığımız örgülerden. Örneğin baktüs şal modelleri yapılışı anlatımlı model çok zarif. Dilediğiniz boyutlarda örebilirsiniz. Çapraz çizgili şal yapılışı hem çeyizlik hem de günlük kullanım amacıyla ideal bir örnek. Şimdi yeni modelin anlatımına geçelim.

Türkçe videolu anlatımla çiçek motiflerinden meydana gelen bir şal hazırladık. Az öncede diye tanımladığımız gibi çoğu yerde kullanabileceğimiz bir motif. Tek tek çiçekleri örüyoruz. Birbirine ekleyerek şalımızı oluşturuyoruz. Alize üçgen şal yapılışı çok güzel zarif örneklerden.

Şal bittiğinde yukarıdaki gibi görünüyor. Çok şık değil mi. Gelelim şimdi üçgen şalın nasıl örüldüğünü izlemeye.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.