Tığ İşi Şık Hırka Modeli

24.04.2021
3.257
Tığ İşi Şık Hırka Modeli

Tığ İşi Şık Hırka Modeli

Tığ işi şık hırka modeli ve yapılışı görsel resimli model ve şiş örgü video anlatımlı iki hırka modelini siz kıymetli takipçilerimizin beğenisine sunuyoruz. Hırka modelleri mevsim geçişlerinde gerektiğince sık kullandığımız kıyafetler arasında yer almaktadır. Örgü hırka modellerini tercih ediyorsanız çoğu hırka modelini uygulayabilirsiniz. Motif hırka modelleri gerektiğince tercih edilen hırka modelleri arasındadır. Yaz aylarında tığ işi delikli numune alternatifi ile uzun hırkalar tekrar tercihler arasındadır. Kış mevsiminde kalın ip ve şiş örgü hırkalar seçilmektedir. Sitemizi ziyaret ederek numuneleri inceleyebilirsiniz.

Yetişkin bayan hırka modelleri, tığ işi hırka, şiş örgü hırka, örgü ve el işleri hepsi ve daha çoğu amacıyla linke tıklamayı unutmayınız. Bizleri sosyal hesaplarınızda beğeni, paylaşımlarla desteklerseniz çok mutlu oluruz. Video anlatımların devamlılığı amacıyla paylaşımlarınız gerektiğince kıymetlidir.

Tığ İşi Şık Hırka Modeli ve Yapılışı
Hırka Modeli ve Yapılışı

Hırka Modeli ve Yapılışı

Tığ İşi Şık Hırka Modeli ve Yapılışı

Tığ İşi Şık Hırka

Hırka yapımı

Tığ İşi Hırka Modeli

Hırka Nasıl Yapılır
ti bebek,
Bayan hırka yapılışı

38, 40, 42 bedenler amacıyla uygundur.

9 Yumak ip kullanılmıştır. Pamuklu kalın ip kullanımı

6 Numara şiş kullanımı

Yakadan başlanan modeldir.

Beden genişliği 58 santim

Yakadan kol uzunluğu 63 santim

Boy uzunluğu 75 santim

Kol omuz genişliği 18 santim

Yapılışı: İlk olarak 80 ilmek atalım, lastik yöntemi uyguluyoruz. 1 ters, 1 düz lastik yöntemi yapıyoruz. Toplamda sekiz sıra örüyoruz.

İlmek ayrımını yapıyoruz. Ön amacıyla 14 ilmek örelim 1 artırma yapalım 2 örelim ve 1 arttırma yapalım. Kol alanı amacıyla 10 ilmek ayıralım, 1 arttırma 2 örelim 1 arttırma, arka kısım amacıyla 20 ilmek örelim, 1 arttırma 2 örelim ve 1 arttırma devamında kol ve ön kısım aynı son 2 ilmeği örmeden alıyoruz. Modelin tersinde arttırma prosedürü yok son iki ilmeği örüp iki ilmek haroşa ve on iki ilmeği düz örgü örelim, modelin detaylarını numune kurulumunu izlemek amacıyla video anlatımını izleyerek uygulayabilirsiniz. Kolay gelsin.

https://youtu.be/QxDGc-qw8Ws

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.