MAVİ MOR ÇİÇEK TIĞ OYASI

19.02.2021
1.091
MAVİ MOR ÇİÇEK TIĞ OYASI

MAVİ MOR ÇİÇEK TIĞ OYASI

Kalbinizin merhametle, evinizin huzurla ve bereketle dolduğu, ulu rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualı hayırlı günler olsun örgü sever güzel bayanlar, bilhassa yeni çiçekli tığ oyası örnekleri tipleri severlerin kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını rica ettiğim ve eminim ki çeyizlik oyalarında olmazsa olmazlarından olan bu Mavi Mor Çiçek Tığ Oyası Modeli Yapımını sitemize ekliyoruz canlarım.

Tam manasıyla Oya Ve Dantel Dünyası Yeni türlerine aslında çok ama çok yakışır olan ve eminim ki etrafınızda görenlerinde çok beğeneceklerini dile getirecekleri bu Renkli Çiçekli Oya Modelini umarım sizlerde zorluk çekmeden en kısa vakitte bitirebilirsiniz, ellerinize emeklerinize sıhhat meleklerim.

Yakın bir vakit evvelce sitemizde yayınladığımız başka bir Çok Güzel Tığ Oyası Modellerinden olan ve sitemizde görenlerinde aslında çok beğendiklerini gönül rahatlığı ile dile getirdikleri bu Fıstıklı Kırmızı Çiçek Tığ Oyası Yapımına bakmanızı bir ablanız olarak rica ediyorum.

Oya Ve Dantel Dünyası Youtube Kanalına içten dille ve ayrıntılı şekilde anlattıkları bu Mavi Mor Çiçek Tığ Oyası Nasıl Yapılır? videosunu hazırladığı amacıyla şükranlarımızı gönderiyoruz.

Mavi Mor Çiçek Tığ Oyası Modeli Yapımı Videosu

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.