Örgü Bebek Elbisesi Yapılışı

10.01.2023
517
Örgü Bebek Elbisesi Yapılışı

Örgü Bebek Elbisesi Yapılışı

Kız çocuklarına çok yakışacak örgü elbise modeli anlatımı hazırladık. 1 yaş amacıyla örgü bebek elbisesi yapılışı hazırladık. Düz örgü ile tek renk olarak örülmüş ve daha ardından değişik bir renkle süslemeler yapılmış. Bebek elbise modellerinin üstünde tekrar elbise ile aynı renkte örgü cep modelleri eklenmiş. Burada değişik renk kullanarak renkli cepler örebilirsiniz. Yine ceplerde örgü aplike modellerinden sevimli hayvan figürleri, tığ işi motif örnekleri eklemesi yapabilirsiniz. Pirinç örgü, haraşo örgü ile cepler örebilirsiniz. Örneğin kollarda ve ön patta haraşo örneği kullanılmış. Ceplerde de aynı şekilde haraşo örebilirsiniz.

Tığ işi örgü modellerinden ya da şiş örgü örneklerinden kızlar amacıyla çok güzel elbiselerin yapılışını hazırladık. Örneğin tığ işi yazlık bebek elbisesi yapılışı çok hoş bir model. Etek uzunluğunu dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Örgü bebek elbise modelleri ise şişle örülen erişkin örgü modellerinde de kullandığımız bir model. Bebek elbise modelleri amacıyla pamuklu ipler, bebe yünlerini kullanabilirsiniz. Bebe yünlerinde renk alternatifi gerektiğince fazla. Beğendiğiniz renklerle en güzel bebek örgülerini örebilirsiniz. Şimdi elbisenin yapılışına geçelim.
Rengiyle modeliyle çok güzel bir elbise daha. Önden düğmeli belden bağcıklı elbise ufak kızlara çok yakışacak. Yazlık ya da kışlık olarak kullanabilirsiniz. Düz örgü ile örülen elbisede dilerseniz aynı sayılara bağlı kalarak değişik örnekleri de kullanarak elbiseler örebilirsiniz. Üst düz etek alanı desenli modellerle elbiseler örebilirsiniz. Böylece bir modelden çoğu değişik desende elbise üretmiş oluruz.

Renkler birbirine çok yakışmış. Aynı renklerle ya da değişik renklerle elbiseyi örebilirsiniz. Hazırsanız videoya geçip 1 yaş amacıyla örgü bebek elbisesi yapılışını öğrenelim.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.