15 Dakikada Hasır Sepet

30.05.2022
778
15 Dakikada Hasır Sepet

15 Dakikada Hasır Sepet

Şahane bir sepet tanımı daha. Sepeti 15 dakikada tamamlıyoruz. Bunun amacıyla halat iplere gereksinimiz olacak. Sonra sıcak silikon ya da kuvvetli bir yapıştırıcıya. Sonda ismim ismim hasır sepet modellerini yapabileceğiz. Dilerseniz yoğurt kovası, peynir kutusu, boya kutusu varsa elinizde dış bölümünü hasır iplerle kaplayabilirsiniz. İçine desenli pamuklu kumaşlar, çuval bezleri yerleştirebilirsiniz. Çok güzel olur. Sepeti dilediğiniz boyutlarda çalışabilirsiniz. Tabi şunu unutmamak gerekir. Sepetlerin boyutları değiştiğinde sepeti yapma süreyi da değişecektir. Boyutları değiştirerek hasır oyuncak sepeti, hasır hattan çamaşır sepeti yapılışı, ekmek sepeti, piknik sepeti gibi çoğu model çalışabilirsiniz.

Hasır sepet modellerini ismim ismim nasıl yapıldığını izleyeceğiz. Ardından evimizin dilediğimiz köşesinde kullanacağımız mükemmel bir sepetimiz olacak. Örgü sepet modellerinde tekrar değişik modeller ararsanız önceki içeriklerimizi de inceleyebilirsiniz. İçerikler arasında süper modeller var. Örneğin ikea hasır sepet yapımı var. Ev dekorasyonunda çok tercih edilen sepet modellerinden. Kolay dokuma sepet yapılışı pamuklu makrome ve hasır iplerle oluşturulan örneklerden. Şimdi tekrar halat iplerle yaptığımız modele geçelim. 15 dakikada hasır sepet nasıl yapılır izliyoruz.

Kare, yuvarlak, oval… Birçok modelde çoğu boyutta kolay sepet modellerini yapabiliriz. Birazdan ister kapaklı ister kapaksız halatlarla yaptığımız sepetin yapılışını izleyeceğiz. Sepeti çok kısa sürede tamamlıyoruz. Sepetimiz amacıyla seçtiğimiz kalınlıklarda halat ipe gereksinimiz olacak. Sıcak silikon kullanacağız. Evimiz amacıyla hazırlayacağımız kolay kendin yap projelerinden. Sepeti makrome modelleriyle, püsküllerle, dantellerle ya da deniz kabukları, boncuklarla süsleyebilirsiniz.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.