Çok Güzel Tığ İşi Örgü Modeli

09.02.2022
3.540
Çok Güzel Tığ İşi Örgü Modeli

Çok Güzel Tığ İşi Örgü Modeli

Çok güzel tığ işi örgü modeli yapılışı görselliği harika olan tığ işi modelini her tür örgü modelinde uygulayabilirsiniz. İki renkli yapabileceğiniz en güzel tığ işi örgü modeli olacaktır. Yaz amacıyla bluz tasarlayabilirsiniz. Kırlent, battaniye, atkı, çeyizlik yelek modelleri amacıyla tekrar güzel seçim olacağını düşünüyoruz. Tığ işi modelleri hem basit olmasının yanı sıra görsel şıklığının vazgeçilmezliği bulunmaktadır. Şiş örgülerine göre tığ işi modelleri daha basit olmaktadır. Hanımlarımız çoğu el işini uygularken hangi modelin hangi ip ile örüleceği ve örnek olarak hangi modelde güzel olacağının ehemmiyetini bilerek modeller uygulanmaktadır. Yeni öğrenen arkadaşlarımız içersinde video anlatımlarımız gerektiğince yardımcı olacak kalitede videolardır.

Tığ işi örgü modellerinde çoğunluk hangi modelleri uyguluyorsunuz ? patik, yelek ya da battaniye modelleri tercihiniz mi ? sitemizde her kesime hitap edecek örgü modellerini ve seçeneklerini bulabilirsiniz.

Modele ve mevsimine göre ip tercihine ehemmiyet veriniz. İp alırken modele göre ince ve kalın ip olup olmaması mühim olmaktadır. Bazı misaller ince ip ile örülünce daha güzel görselliği oluşmaktadır. Kış ve yaz mevsimine göre i seçimi yapılması gerekmektedir.

Tığ seçiminde ip tercihine ellerinizin örüşüne göre tığ numarasını seçersek örgümüz dada güzel olacaktır.

 

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.