İğne Oyası Kar Tanesi Modeli

18.07.2021
1.601
İğne Oyası Kar Tanesi Modeli

İğne Oyası Kar Tanesi

İğne oyasından ayrıntılı anlatımıyla harika bir numune yapılışı daha. İğne oyası kar tanesi modeli. Çok şık, çok zarif. Hemen gerçekleştirme isteyeceğiniz numunelerden. İğne oyası modellerinin en güzel numunelerini videolu anlatımlarla hazırlamaya devam ediyoruz. Birazdan öğreneceğimiz yeni model hem yazmalarda hem de havlularda kullanabileceğimiz numunelerden. İğne oyası nasıl yapılır yeni başlayanlar amacıyla zor diyebiliriz. Biraz daha basit modellerle çalışıp daha sonra iğne oyası kar tanesi modeli üstüne çalışabilir yazma ya da havlularda kullanabilirsiniz. İğne oyası dağ çeşitleriyle beraber kullanarak iğne oyası namaz örtüsü modellerine de uyarlanabilir. İğne oyası yapılışı videosunda modeli öğrendikten sonra eklemeler ya da çıkarmalar yaparak yeni modellerde kullanabiliriz. Yeni modeller oluşturabiliriz. Yapılan iğne oyaları kendi kullanmamız amacıyla çeyizlik iğne oyası modelleri olarak satış olarak düşünülebilir.

Kar taneleri yer yüzüne inerken hiç birbirlerine değmeden iniyorlar. Çapsalar, değseler, birleşseler halimiz ne olur. Yine her bir kar tanesi değişik desende oluyor. İnlediğimiz, hayran kaldığımız kar tanelerini hobi çalışmalarımıza yansıtıyoruz. Örgülerde, iğne oyalarında, duvar süslerinde kullanıyoruz. Bugün iğne oyasına yansımış durumunu göreceğiz. Muhteşem olmuş. Yazma rengiyle, model uyumuyla harika.

Dediğim kadar varmış değil mi. Harika görünüyor. Genellikle çeyizler amacıyla tercih edilecek numunelerden. Eğer hazırsanız derhal modelin yapılışına geçelim. Altta tespit edilen videoda bütün detaylarıyla iğne oyası kar tanesi modeli anlatımı var. İyi seyirler.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.