BATTANİYE VE YELEK ÖRGÜ

30.03.2021
831
BATTANİYE VE YELEK ÖRGÜ

BATTANİYE VE YELEK ÖRGÜ

Ayaklarının altının cennetle müjdelendiği melek kalpli annelerimiz ve geleceğin anne adayları hepinize çok büyükte sevgi dolu merhabalaaar, bilhassa battaniye örnekleri arayanların muhakkak ama muhakkak bakmasını içtenlikle dile getirdikleri ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere sunmak amacıyla sabırsızlandığım bu Battaniye ve Yelek Örgüsünü sitemize ekliyoruz hanımlar.

Tam manasıyla örgü hayatım battaniyelere aslında çok ama çok yakışır olan ve son vakitlerde çeyizlik örgülerinde olmazsa olmazlarından olan bu güzel battaniye modelini umarım sizlerde zorluk çekmeden yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık.

Kısa bir vakit evvelce sitemizde yayınladığımız başka bir yeni battaniye örgülerinden olan ve evvel sitemizde görenlerinde çok beğendiklerini dile getirdikleri bu Tığ İşi Bebek Battaniye Örgüsüna bakmadan geçmeyin derim.

Örgü Hayatım Youtube Kanalına detaylı şeklide ve içten dille bizler amacıyla emek emek derledikleri bu Battaniye ve Yelek Nasıl Yapılır? videosunu derlediği amacıyla teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Battaniye Ve Yelek Örgüsü Videosu

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.