FISTIKLI DALGALAR AJURLU ÖRGÜSÜ

20.03.2021
1.079
FISTIKLI DALGALAR AJURLU ÖRGÜSÜ

FISTIKLI DALGALAR AJURLU ÖRGÜSÜ

 

Ayaklarının altının cennetle müjdelendiği melek kalpli annelerimiz ve geleceğin anne adayları hepinize çok büyükte sevgi dolu merhabalaaar, bilhassa örgü modelleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle bakmasını bir ablanız olarak içtenlikle rica ettiğim ve benim de gördüğüm andan itibaren sizlere sunmak amacıyla sabırsızlandığım bu Fıstıklı Dalgalar Ajurlu Örgüsünü sitemize ekliyoruz canlarım.

Tam manasıyla nazarca örgülerine aslında çok ama çok yakışır olan ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere sunmak amacıyla heyecanlandığım bu güzel örgü modelini umarım sizlerde zorluk çekmeden yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık.

Yakın bir vakit evvelce sitemizde yayınladığımız başka bir anlatımlı örgü modellerinden olan ve evvel sitemizde görenlerinde çok beğendiklerini dile getirdikleri bu Kar Tanesi Örgü Modelina bakmadan geçmeyin derim.

Nazarca Örgü Modelleri Youtube Kanalına tatlı dille ve ayrıntılı şekilde bizler amacıyla emek emek derledikleri bu Fıstıklı Dalgalar Ajurlu Örgü Nasıl Yapılır? Videosunu derlediği amacıyla şükranlarımızı iletiyoruz.

Fıstıklı Dalgalar Ajurlu Örgü Videosu

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.