Figürlü Çocuk Bere Yapımı

14.01.2021
2.456
Figürlü Çocuk Bere Yapımı

Figürlü Çocuk Bere Yapımı

Figürlü çocuk bere yapımı dikişsiz ya da dikişli yapabileceğiniz düz model üstüne figür programı oluşturulan harika çocuk ve bebek bere yapımını siz kıymetli takipçilerimizin beğenisine sunuyoruz. Yapılışı gerektiğince kolay olan lastik ayrıntıyı olan ardından düz örgü ile biten kolay bere yapılışı diyebiliriz. Farklı renk seçimi ile uygulayabileceğiniz kız ve erkek çocuklara ideal bere örneğidir.

Bere modellerinde şiş örgü sevenler amacıyla kaçırılmayacak kolay bere modelidir. Ayıcık figürü kullanılmıştır. Farklı hayvan figürü tercih edebilirsiniz. Veya çiçek temaları da seçilebilir.

Bere modelleri sayfamızda erişkin ve bebek bere modelleri olarak geniş numune tercihine sahiptir. Modellerimize bakmadan karar vermeyiniz. Tığ işi numunelerimizde mevcuttur. En güzel bere modelleri video anlatımlı olarak canım anne sayfamızda bulunmaktadır. Yapacak olan herkese kolaylikler diliyoruz. İyi seyirler diliyoruz.

Renk değişimi ile kız ve erkek çocuklar amacıyla yapabilirsiniz.

İp olarak bebe yünü model anlatımında kullanılmıştır.

Şiş 4 mm kısa misinalı kullanılmıştır.

Dikişli ya da dikişsiz yapabilirsiniz.

İlk olarak şişe 80 ilmek atarak başlayalım, dikişsiz yapacaksanız birleştirerek ilmekleri devam edelim. Lastik modeli uyguluyoruz. 15 Veya 16 sıra örebilirsiniz. Devamında düz örgü örerek istediğimiz boyuta gelene kadar örelim, eksiltme yaparak bere modelini bitirme işlemine devam ediyoruz. Ardından figür çalışması yapılmaktadır. Detaylı yapılışı amacıyla video anlatımı izleyerek uygulayabilirsiniz. Kolay gelsin..

Bere modelleri erişkin, bere modeli, bere çocuk numuneleri hepsi ve daha çoğu amacıyla linke tıklamayı unutmayınız. Bizleri sosyal hesaplarınızda beğeni, paylaşımlarla desteklerseniz çok mutlu oluruz. Video anlatımların devamlılığı amacıyla paylaşımlarınız gerektiğince kıymetlidir.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.