Çiçek Bahçesi Lif Yapımı

04.04.2020
1.818
Çiçek Bahçesi Lif Yapımı

Çiçek Bahçesi Lif Yapımı
Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel motif motif işlenen lif modelinin yapılışı biçimi olan Bütün detayları ile sizlere sunmak istedim.
Motif motif işlenen bu güzel lif modelini Umarım Sizler de
beğeneceksiniz beğenip gerçekleştirme istediğinizde video anlatımını sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim.
Arkadaşlar her vakit ilk çalışmaları birbirine benzediğini Sizlerde biliyorsunuz bakan Ben video anlatımını izleyin dememin sebebi renklerin geçişleri ve renklerin değişik kullanma tekniklerini Sizlerde değişiklığı görmeniz ve yapmanıza Yardımcı olacağını düşündüğüm amacıyla videoyu sonuna kadar izlemenizi öneririm.
Yeni ve değişik lif modeller amacıyla sayfamı ziyaret etmenizi tevsiye ederim en güzel en yeni lif modelleri paylaştığımı düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.
Bu güzel motif motif işlenen lif modeli hem yapılış olarak hemde motif birleştirmeyi sizlere video anlatımla sundum sizlere her ne kadar tanım versem de karışık olarak bulacağınızı düşünerek bu güzel modeli video izleyerek daha basit yapabilirsiniz.
Evde süre geçirmek ya da sipariş olarak örgü yapanlar amacıyla çok güzel bir model olduğunu düşünüyorum zira şayet bu güzel model amacıyla ipin,iz yoksa salgın sebebi ile dışarıya çıkamıyor iseniz modeli kendi sayfanıza sabitleyip modeliniz elinizde bulunsun derim zira evde kalmak çok zor olsa lüzum biz bayanlar amacıyla bir terapi olarak örgü yapılırsa sitres azalır diye düşünüyorum bende bir örgü el işleri seven olarak her vakit bir terapi olarak bulurum sıkıldığımda kafamı dağıttığımı düşünerek sizlere de örgü yapmanızı tavsiye ederim.
Evet arkadaşlar bu güzel modelin sonuna geldik ve gerçekleştirme isteyen arkadaşlara basit gelsin izleyerek yapacak olanlara da iyi seyirler.
https://youtu.be/edOqsUqrCCE

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.