İğne Oyası Güllü Yazma Örneği

25.02.2023
403
İğne Oyası Güllü Yazma Örneği

İğne Oyası Güllü Yazma Örneği

İğne oyası modellerinden görülmemiş bir model yapılışı daha. Yazmalarınıza çok yakışacak iğne oyası güllü yazma örneği yapılışı hazırladık. Tek renk yazmalarda, desenli yazmalarda sıksık gerçekleştirme isteyeceğiniz iğne oyalarından. İğne oyası yaprak modeli ve iğne oyası gül modeliyle göz dolduran gösterişli iğne oyalarından. Adım ismim nasıl yapıldığını videodan öğreneceğiz. Ağır iğne oyası modellerini birazdan öğreneceğiz. Öncesinde daha evvelce yaptığımız güllü iğne oyalarından bahsedelim.

Güllü iğne oyalarından çok güzel modeller paylaşmıştık. Burada hepsine değinmek çok zor. Ama birkaç modele değinebiliriz. Güllü iğne oyası yazma modelleri iğne oyası düğüm tekniğiyle yapılmış modellerden. Yazmalarınızda keyifle kullanabilirsiniz. Gül oyasını yapar iken şiş, kürdan gibi eşyalarda kullanıyoruz. Örneğin şişte iğne oyası nasıl yapılır daha evvelceki tariflerimizden. İğne oyası minyatür gül gerçeklştirmeyi seviyorsanız bu modele göz atabilirsiniz. Son olarak paylaşacağımız model ise tekrar güllü tariflerden olacak. İğne oyası örneği gülden yapılmış bir örnek. Gelelim şimdi yeni modelimizin yapılışına. İğne oyası güllü yazma örneği yapılışı amacıyla videoya geçiyoruz.

Belki ilk defa iğne oyaları yapacaklar amacıyla zor bir model. Yeni başlayanlar daha basit modelleri seçebilirler. Yaprağı ara örneği yapacaklardır ama gül onları zorlayacaktır. Kolay modelden başlamak daha doğru olacaktır.

https://youtu.be/UFf0T7xiCQE

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.