Topitop Modeli Fular Yapımı

13.12.2022
622
Topitop Modeli Fular Yapımı

Topitop Modeli Fular Yapımı

Kış aylarının gelmesi ile birlikte şapka, atkı, bere gereksinimiz da artmıştır. Kadınlar kombinelerinde onlara eşlik edecek aksesuarlara da büyük ehemmiyet vermektedir. Yazın şık olmak içi binlerce alternatif vardır. Kış aylarında bu alternatifler biraz kısıtlansa da sizde harika şal, atkı gibi parçalar örerek şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Hazır olarak satılanları bulunduğu gibi el örgüsü olan modeller de mevcuttur. El emeği ile yapılmış el işi mamüller hiç kuşkusuz ki hazır mamüllere oranla daha çok tercih edilmekte ve daha sıcak tutmaktadır.

Soğuk kış günlerinde, soğuktan korunmak amacıyla atkı modeli bizim en iyi yardımcımızdır. Birbirinden şık örgü atkı modelleri vardır. Her geçen sezon bu modellere yenileri eklenmektedir.

Papatyanın Örgü Dünyası Youtube Kanalı anlatımı ile yapacağımız fular modeli ile hem şık bir manzara sağlayıp, soğuklardan korunabilirsiniz.

Anlatım videosunda tığ işi topitop modeli fuların yapımında gereken tüm detaylar mevcut. Aklınıza takılan kısımları yorumlara aratarak yardım alabilirsiniz. Anlatımından ötürü Papatyanın Örgü Dünyası Youtube Kanalına teşekkürlerimizi iletiyoruz. Yapacak olan herkese şuandan basit gelsin.

Tığ İşi Topitop Modeli Fular Yapımı Anlatım Videosu ;

https://youtu.be/kGtAgtxPVyE

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.