Kağıt İpten Papatya Çanta

20.04.2022
3.151
Kağıt İpten Papatya Çanta

Kağıt İpten Papatya Çanta

Kağıt ip çanta modellerinden görülmemiş mükemmel bir tanım hazırladık. Kağıt ipten papatya çanta yapılışı. Tam yaza yakışır bir çanta. Örgü plaj çantası modelleri olarak da kullanabilirsiniz. Kağıt ip, rafya ip ya da hasır ipte 2 değişik renk kullanarak ördüğümüz bir çanta. Tabi dilerseniz tekrar tek renk olarak da çalışabilirsiniz. Hasır ip çanta modelleri ve yapılışı olarak da çoğu renk mevcut. Yine dilerseniz cotton iplerle de çantayı örebilirsiniz. Çok şık örmesi eğlenceli çantalardan. Rafya ipler, kağıt ipler biraz sert bulunduğu amacıyla örmesi biraz zor oluyor. İnsanın elleri yoruluyor, parmakları acıyor. Kağıt ipleri ıslatarak hafif nemlendirerek örenler var. Ben direk ıslatmadan örenlerdenim. Siz nasıl yapıyorsunuz. Birde kağıt ip çantalarda astar kullanmak gerekiyor. Kullanım sırasında esneme, sarkma olmaması amacıyla. Daha uzun vakit kullanmak amacıyla.

Tığ işi örgü çanta da papatya desenini değişik çalışmalarda da kullanabilirsiniz. Örneğin tığ işi suluk kılıfı yapabilirsiniz. Çok güzel duracaktır. Örneğini birazdan göreceğiz. Tablet kılıfı, telefon kılıfı olarak da örebilirsiniz. Papatya desenlerini değişik iplerle örerek örgü paspas modelleri, bebek örgüleri, hırkalar, yeleklerde örebilirsiniz. Kağıt ip şapka modelleri olarak kullanabilirsiniz. Şimdi çanta olarak örelim.

Yepyeni bir kağıt ip çanta modeli. Bu modeli görür görmez örmek isteyeceksiniz. Çeşitli boylarda detaylı çantalarda örebilirsiniz. Örgü sırt çantası olarak da mükemmel olur. 2 güzel video ile çantanın nasıl örüldüğünü baştan sona detaylarıyla öğreneceğiz. İlk olarak 2 boyutta örülmüş çantanın ölçü şemasına bakalım.

https://youtu.be/8UCs_1iyWuU

https://youtu.be/xyFpUQuguqE

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.