Kare Yaka Bebek Süveter Modeli

03.03.2022
1.932
Kare Yaka Bebek Süveter Modeli

Kare Yaka Bebek Süveter Modeli

Kare yaka bebek süveter modeli yapılışını Tunus işi teknikle hazırladık. Basitçe örüp hazırlayabileceğiniz şekilde videolu anlatımla sizlere sunuyoruz.

Bebek örgü modellerinde Tunus işi örgü sık sık tercih edilse de, uyarlamaya geçildiğinde yeni örgü öğrenen arkadaşların zorlandığını görüyoruz. Bu tarafta gelen dönüşleri toparlayarak çalışmalarımızı sizlere sunmaya devam ediyoruz. Anlatım ortamında çoğu ayrıntı ve püf noktasına ulaşabilirsiniz.

Modelimizi hazırlarken iki renk bebe yünü ve ideal numarada Tunus tığı kullandık. Uygun renkler kullanılarak hem kız hem erkek bebek ve çocuklara örülebilir. Hediyelik olarak da tercih edilebilecek güzel ve kullanımı basit bir modeldir.

Daha eskiden anlatımlı şekilde hazırladığımız Tunus işi, tığ işi ve iki şiş örgü çoğu modele sitemizi ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Tunus işi, örgü modelleri örgü ve el işleri hepsi ve daha çoğu amacıyla linke tıklamayı unutmayınız. Bizleri sosyal hesaplarınızda beğeni, paylaşımlarla desteklerseniz çok mutlu oluruz. Video anlatımların devamlılığı amacıyla paylaşımlarınız gerektiğince kıymetlidir.

Farklı modeller ve anlatımları amacıyla sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. Hem de kanalımıza abone olarak yayınlanan videolardan haberdar olabilirsiniz. Videolarımızın devamı amacıyla lütfen beğenip, paylaşarak destek olmayı unutmayın. Her vakit bulunduğu gibi; sizi videonun yorumlar evresinde her türlü soru görüş tavsiye ve arzularınız amacıyla bekliyor olacağız… Yorumlarınız bizim amacıyla çok kıymetli bu yüzden bulunduğunca acele cevap vermeye çalışıyoruz. Bütün örgü sevenlere şuandan basit gelmesini diliyoruz.

Kare yaka bebek süveter modeli

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.