Çok Güzel Örgü Battaniye

09.03.2021
1.006
Çok Güzel Örgü Battaniye

Çok Güzel Örgü Battaniye

Çok güzel örgü battaniye modeli yapımı gerektiğince görselliği güzel olan tığ işi modelini çoğu örgü modelinde kullanabilirsiniz. Yapılışı basit sıralı örgü modelidir. Tek renk ya da birkaç renk ip ile çalışa bileceğiniz numunetir. Yelek, lif örgülerinde kullanılabilir.

Tığ işi örgü modelleri sitemizde gerektiğince geniş numune alternatifi bulunmaktadır. Video anlatımlı modellerimize bakabilirsiniz. Yelek ve şal örgülerinde tercih edebileceğiniz en güzel modeller amacıyla yazımızdaki linke tıklayabilirsiniz.

Çok güzel örgü battaniye modeli yapımı
İki renk ip tüketimi tercih edilmiştir.

Tığ numarasını elinize yatkın seçebilirsiniz.

Yapılışı: İlk olarak gerçekleştireceğiniz modele göre zincir sayınızı ayarlayabilirsiniz. Zincir sayınızı ayarladıktan sonra model kurulumuna geçiyoruz. Her zincir yuvasına çift trabzan yapıyoruz. Sıra sonucunda ikinci renk ip ile devam edelim, beş zincir çekelim dördüncü zincire batıp fıstık yapalım üç zincir çekelim aynı noktaya fıstık aynı noktaya üç fıstık yapıyoruz. Zincir aralarda çekiyoruz. Sıra sonuna kadar devam edelim. Beyaz ip ile devam ediyoruz fıstık tepesine batıyoruz aralara fıstık yaparak sırayı tamamlayalım. Tekli fıstık tepelerine üç fıstık yapıyoruz aralarda zincir iki zincir çekerek tamamlayalım. Detaylı anlatımı amacıyla videomuzu izleyerek uygulayabilirsiniz. Kolay gelsin..

Kanalımıza abone olarak yayınlanan videolardan haberdar olabilirsiniz arkadaşlar videolarımızın devamı amacıyla lütfen beğenip paylaşarak destek olmayı unutmamalısınız her vakit bulunduğu gibi sizi videonun yorumlar evresinde her türlü soru görüş tavsiye ve arzularınız amacıyla bekliyor olacağız yorumlarınız bizim amacıyla çok kıymetli bu yüzden bulunduğunca acele cevap vermeye çalışıyoruz bütün örgü sevenlere şuandan basit gelsin.

Örgü battaniye yapımı, battaniye modelleri, bebek battaniye modelleri hepsi ve daha çoğu amacıyla linke tıklamayı unutmamalısınızız. Bizleri sosyal hesaplarınızda beğeni, paylaşımlarla desteklerseniz çok mutlu oluruz. Video anlatımların devamlılığı amacıyla paylaşımlarınız gerektiğince kıymetlidir.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.